Ik geloof
dat ik geen groter geschenk kan ontvangen
dan door de ander
te worden gezien,
te worden gehoord,
te worden begrepen en aangeraakt.

Wie zijn wij?

Franny ten Hove-Roubos
Ik ben Franny ten Hove en ben sinds januari 2006 praktijkhouder van Mutare. Daarnaast werk ik op 8 scholen als schoolmaatschappelijk werker.
Eerder was ik werkzaam als maatschappelijk werker bij een ouderenorganisatie voor mensen met een beperking. Daarvoor werkte ik als Z- verpleegkundige in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
Ik heb de opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening gedaan aan de CHE te Ede. Tevens heb ik de Post HBO schoolmaatschappelijk werk gedaan.
Verder ben ik geschoold als Contextueel hulpverlener, EFT hulpverlener en Houd me Vast trainer, Rouwtherapeut, Schiptrainer, weerbaarheidstrainer en opgeleid in de ACT therapie.

Carola Karens-Taal
Ik werk sinds 2008 als maatschappelijk werker. De opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening heb ik gedaan aan de CHE te Ede. Ervaring heb ik opgedaan in de begeleiding van gezinnen, kinderen met gedrag- en opvoedingsproblemen en het coaching geven aan mensen met een arbeidsachterstand.

Hinke Blok-van de Kieft
De opleiding voor maatschappelijk werk heb ik gedaan aan de CHE in Ede. Sinds mei 2014 werk ik bij Mutare als maatschappelijk werkster.
In mijn vorige werk in de jeugdzorg heb ik met name ervaring opgedaan in de gedwongen hulpverlening en het begeleiden van ouders en hun kinderen met een verstandelijke beperking. Ook in het begeleiden van persoonlijke problematiek, o.a. rondom het thema zelfvertrouwen, heb ik ervaring.

Wij zijn allen persoonlijkheden die het bijzonder vinden om een stukje van de levensweg van onze cliƫnten mee te mogen maken. Belangrijk hierbij vinden wij een open en persoonlijke, warme manier van begeleiden waarbij u een professionele en methodische manier van hulpverlenen kunt verwachten.